• Een mooie nazomerse zaterdagmiddag

  Soms speel je wedstrijden, waar niks lekker loopt tegen een te sterke tegenstander en soms loopt het als een trein tegen een min of meer gelijkwaardige tegenstander.

  Afgelopen zaterdag was zo'n wedstrijd, waarin het dus lekker liep. De tegenstander was HBSS VE35+2, een ploeg die ook in de onderste regionen van de 2e klasse vertoefd.
  Voor deze wedstrijd konden we beschikken over een aantal nieuwe spelers, ja inderdaad onze scouts zijn druk geweest. Sinds kort waren Pavel en ook Kristian al toegevoegd aan de selectie en nu ook Stefan en als de onderhandelingen afgerond zijn ook nog Mariusz. En als de geblesseerde en afwezige spelers ook weer aansluiten, beschikken we over een bredere selectie dan voorheen.
  Nu hadden we 13 man en kwam Hans E ook nog in de loop van de 1e helft als extra speler erbij.

  De wedstrijd liep dus lekker en al snel stonden we op 1-0. Hierna creΓ«erden we heel veel kansen, wat resulteerde in een 5-0 ruststand. Dit had ook zomaar in de dubbele cijfers kunnen zijn. Het scoreverloop was dus erg eenzijdig, maar ik heb niet meer op mijn netvlies wie er allemaal hebben gescoord. In ieder geval na de eindstand, 8-0, bleken het er een 6-tal te zijn. De doelpunten ontstonden uit afstandschoten en goed lopende aanvallen.
  Na afloop was het drankje en de bittergarnituur van her bestuur dan ook een welkome aanvulling op de sfeer in de kleedkamer.

  Volgende week liggen er weer mogelijkheden voor een goed resultaat tegen PKC'85.
rfwbs-sliderfwbs-slide