• Een leuke bekerwedstrijd met 2 voetballende teams.


  Bekerwedstrijd: Vitesse Delft 3 - Lyra 3

  Vitesse speelde afgelopen zaterdag zijn eerste beker wedstrijd van het nieuwe seizoen. Lyra was de tegenstander, een team bestaande uit jongens die vorige jaar nog selectie voetbalde. Kortom een fit ploegje.
  Dit was aan het begin van de wedstrijd ook duidelijk zichtbaar. Lyra was de betere ploeg en Vitesse oogde wat minder fit. Dit kwam misschien ook omdat de helft van Vitesse 3 de vorige avond een toernooi had gespeeld en van horen zeggen β€œ they just won the cup”.

  Na zo 10 min kwam Vitesse op achterstand. Rinus schatte een hoge bal verkeerd in 0-1. Rinus herpakte zich daarna fantastische en liet zien dat hij voetbal echt heel leuk vind en speelde vooral de 2de helft erg goed!!
  Helaas werd het voor Vitesse nog wat erger en viel ook de 0-2..
  Vlak voor rust deed Micha wat terug en zo gingen we rusten met 1-2.
  Na rust was het zonnetje nog wat feller gaan schijnen en liep de temperatuur flink op. Maar ook het het spel en de inzet van Vitesse was de 2de helft hart verwarmend. Gelukkig werd dit beloond met de 2-2. Mitchel, die goed inviel scoorde de gelijkmaker. De assist kwam van Tom en was van grote schoonheid, een steekballetje tussen 2 man kwam precies bij Mitchel aan. Eindstand 2-2.

  En zo zie je dat de scouting afdeling van Vitesse 3 deze zomer weer goed heeft ingekocht.

  Aanstaande zaterdag speelt Vitesse 3 uit in Leiden tegen Sporting Leiden 2.
rfwbs-sliderfwbs-slide