• Een klusje voor iedereen

  Pieter van Veen van voetbalvereniging Vitesse Delft is vrijdag 20 oktober te gast geweest in de uitzending van NPO Radio 1. Onderwerp van gesprek is de staat van amateurclubs; veel verenigingen hebben moeite om het hoofd boven water te houden. In het radioprogramma 5 Dagen worden de problemen en uitdagingen van het amateurvoetbal in Nederland besproken en wordt gekeken naar de toekomst van sportverenigingen voetbalclub.
   
  Vitesse is een gezonde vereniging, in stand gehouden door veel mensen die een taak(je) op zich hebben genomen. De betrokkenheid bij de vereniging is heel groot, hetgeen bleek tijdens de festiviteiten rondom het 90-jarig bestaan, vorige maand.
  Toch zijn er veel (oud-)leden of ouders van jeugdleden, die er nog niet toe zijn gekomen om een klusje op te pakken.  Te veel activiteiten worden nu door te weinig mensen gedaan en dat is jammer. Het is echt nodig dat er meer handjes beschikbaar komen. Stuur een bericht naar vrijwilligers@vitessedelft.nl. Er wordt contact met je opgenomen om te kijken welk klusje het best bij je past. Dat kost je echt geen uren per week.  Je krijgt er een hoopgezelligheid, betrokkenheid en voldoening voor terug.
   
  Word jij de volgende vrijwilliger van de maand en wil jij je inzetten voor onze prachtige club? Meld je dan direct aan en geef daarbij aan wat voor vrijwilligerswerk je zou willen/kunnen doen binnen onze club.
   
   
     
   
rfwbs-sliderfwbs-slide