• Drie nieuwe bestuursleden Vitesse Delft

  Het bestuur heeft een fantastische mededeling. Op de komende ALV zullen, met toestemming van onze leden, Harold Koster (bestuurslid vrijwilligers), Mitchel Martijn (bestuurslid media en vormgeving) en René Wolve (bestuurslid facilitaire dienst) toe treden tot het bestuur. Wij als bestuur zijn hier zeer blij mee.

  Tijdens de afgelopen corona periode heeft het bestuur een aantal keren gesproken over de toekomst en visie van de club. Dit krijgt steeds meer vorm en uiteraard zullen wij onze leden hiervan zo goed mogelijk op de hoogte houden. Er is gesproken over bepaalde kernwaarden en doelen, die wij als club hebben en/of willen bereiken. Wij zijn er achter gekomen, dat een uitbreiding van het bestuur noodzakelijk is, als we deze doelen willen bereiken. Hierop zijn wij in gesprek gegaan met Harold, Mitchel en René. Zij hebben op zaterdag 13 maart de sessie over de toekomst en visie van Vitesse bijgewoond. Vervolgens hebben zij toegezegd om in het bestuur plaats te nemen. Uiteraard moet de ALV dit goedkeuren; daarom gaan Harold, Mitchel en René de komende maanden als ad interim aan de slag.

  Als de juiste taakverdeling rond is zullen wij onze leden hierover de komende periode informeren.

   

  Onderstaand waarom Harold, Mitchel en René willen toetreden in het bestuur.

  Harold: Het is voor mij een uitdaging om mee te denken over de toekomst van Vitesse en mee te helpen aan de realisatie daarvan. Bovendien bestaat het bestuur uit een goede groep mensen en vind ik het interessant om sommige zaken eens “van de andere kant te zien”.

   

  Mitchel: In 2018 zijn we met aantal vrijwilligers een commissie gestart om ons te focussen op het gebied van media binnen onze club. Ik hield mij voornamelijk bezig met de social media kanalen maar ook de uitstraling van Vitesse Delft. Door het toetreden in het bestuur wordt voor mij de communicatie nog makkelijker en kan ik mijn werkzaamheden met veel plezier blijven uitvoeren. 

   

  René: Mijn keuze om de vacature van facilitaire zaken  in het bestuur van Vitesse Delft in te vullen is heel simpel. We hebben een jong en enthousiast bestuur waar ik graag een bijdrage aan zou willen leveren om zodoende mee te werken en denken met elkaar over de toekomst van onze club.

   

  Wij zij heel blij met de ontwikkeling, zoals hierboven aangegeven en gaan de volgende stappen ondernemen. Eén van de eerste acties, die wij op willen zetten, is een actieve ledenwerving richting senioren en jeugd.

  Het bestuur hoopt, dat ook de senioren allemaal weer spoedig mogen trainen op ons sportpark, om daarna ook snel van de kantine gebruik te maken en (oefen)wedstrijden te kunnen spelen. Zijn er vragen? Wij horen het graag via bestuur@vitessedelft.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide