• Doelpuntrijk debuutwedstrijd voor Jong Vitesse Delft

  Op Dinsdagavond 16 april om 20:00 uur was het dan zover.  De eerste wedstrijd van Jong Vitesse Delft onder leiding van de nieuwe trainer Chris van Beekum. Met ondersteuning van Marco Schaareman en Carlos Pinas speelde Jong Vitesse Delft hun eerste wedstrijd op eigen veld tegen Concordia.

  Het team van Jong Vitesse Delft bestond uit eigen (jeugd) spelers, enkele geïnteresseerde gastspelers en oud Vitesse Delft spelers die graag deel zouden uitmaken van Jong Vitesse Delft. Ze namen het op tegen een sterk Concordia. Ondanks een goede start van Jong Vitesse Delft kwam Concordia in de eerste helft al op een 0-3 voorsprong, maar maakte Jong Vitesse Delft nog voor de rust de terechte 1-3 via een mooie soloactie van Rayan Achalhi.

  Na de rust werd het spel door beide teams hervat zoals het in de eerste helft geëindigd was, met leuk spel en positieve energie. Beiden ploegen kwamen nog tweemaal tot scoren. Ondanks de goede inzet, de werklust en leuk voetbal van een jong enthousiast Vitesse Delft eindigde de wedstrijd in een 3-5 overwinning voor Concordia.

  Al met al was het een interessante wedstrijd en kijken wij uit naar de volgende. Het nieuwe Jong Vitesse Delft gaat in de komende periode nog enkele oefenwedstrijden spelen ter voorbereiding op volgend seizoen:

  Donderdag 25 april tegen DHL
  Woensdag 1 mei tegen SEP
  Dinsdag 7 mei tegen vv Schipluiden


  Voor informatie of vragen neem dan contact op met de voetbaltechnische commissie van Vitesse Delft, t.a.v Tom Dasler; voetbalzaken@vitessedelft.nl of 0643540833

rfwbs-sliderfwbs-slide