• CVV Berkel - Vitesse Delft 1 - 1

    Dankzij het vervroegen van de wedstrijd konden spelers en toeschouwers allen op tijd zijn om de naar wat later bleek terechte overwinning van het Nederlands elftal op de VS helemaal te zien. Een winnaar leverde het duel tussen Berkel en Vitesse Delft niet op: 1-1.
    Wel was het een tamelijk koude aangelegenheid, maar waarschijnlijk was het voor veel Vitesse Delft-leden toch wel een prima omzetting, want het aantal toeschouwers van beide clubs bleek redelijk in evenwicht te zijn gezien het totale aantal belangstellenden. De wedstrijd ging in een hoog tempo maar er vielen uiteindelijk maar twee doelpunten. En die beide doelpunten werden keurig over de twee clubs verdeeld: 1-1.

    De keepers hadden fors werk te verzetten, maar ze hielden de stand gelijk. De wedstrijd was lange tijd sportief te noemen, maar aan het eind sloeg de vlam opeens in de pan en was het even onrustig op het veld. Aangezien het toch al koud was door het zo’n twee uur stil staan, was het gelukkig snel weer rustig en verlieten de kleumende toeschouwers het veld om thuis lekker warm bij de TV te gaan zitten. En daarnaast verlieten beide teams eveneens snel het veld, ten einde ook te kunnen gaan kijken naar hoe het wel moet als je een wedstrijd wilt winnen.

    Tekst: Niek Praagman
    Foto's: Moshe Amsalem
rfwbs-sliderfwbs-slide