• Cor Lagendijk overleden

  Cor Lagendijk overleden

  Op dinsdag 21 juni is Cor Lagendijk, Lid van Verdienste van Vitesse Delft, overleden.

  Cor Lagendijk was een graag gezien persoon bij Vitesse. Hij was vaak op de club en heeft een indrukwekkende carrière bij Vitesse gehad, zowel binnen als buiten het veld. Als voetballer heeft hij in vele elftallen gevoetbald, waaronder in het eerste elftal. Tot op – voor een voetballer – hoge leeftijd heeft bij binnen de lijnen altijd z’n beste beentje voorgezet.

  Cor is ook vele jaren elftalleider geweest, o.a. van het eerste elftal en van O-19 (toen nog de A1). Hij heeft met deze elftallen mooie successen behaald. Daarnaast heeft hij vele vrijwilligersactiviteiten binnen Vitesse gedaan. Zo was hij in het verleden o.a. betrokken als vrijwilliger in de kantine, was hij een drijfveer van de kaartclub en is hij jaren actief geweest bij de klussenclub bij Vitesse.

  Het deed Cor goed, dat hij zijn kinderen bij Vitesse heeft zien voetbellen. Hij was er trots op, dat zowel René, Richard als Astrid het rood-zwart van de club hebben gedragen.

  Of je Cor nu tegen kwam in de kantine, langs het veld, of ergens anders op het sportpark, hij had altijd tijd voor een praatje. Uiteraard ging het vaak over voetbal en bijna altijd over Vitesse. De club zat in z’n hart en hij heeft altijd warme gevoelens bij vereniging gehad.

  Wij wensen zijn vrouw Wil, zijn kinderen en andere naasten heel veel sterkte met het verlies van Cor. Vitesse Delft zal hem nooit vergeten!


  Het bestuur van c.s. Vitesse Delft

   

  Klik hier voor het condoleance register.

   

   

   

   

rfwbs-sliderfwbs-slide