• Bericht van het bestuur van Vitesse Delft

  Beste (oud-)leden, donateurs, sponsors, ouders en familieleden,

   

  We maken momenteel met zijn allen bijzondere en spannende tijden door. Om die reden vinden wij het als bestuur van Vitesse Delft belangrijk om u mee te nemen in alles wat er speelt binnen de vereniging en wat ons nog te wachten staat.

  De coronacrisis is een crisis van ongekende omvang en met verstrekkende gevolgen. Het kabinet heeft sinds enkele dagen besloten om alle evenementen tot zeker 1 juni te verbieden. Of het amateurvoetbal ook onder deze maatregel valt is op het moment nog niet zeker. Wat echter vaststaat is dat de huidige maatregelen, en de onzekerheid over hoe lang het nog zal duren, een enorme impact hebben op het huidige seizoen. Wij zullen door deze maatregelen als club voor enorme uitdagingen komen te staan, waarvan inkomstenderving de grootste zal zijn. Denk bijvoorbeeld aan de kantine omzet die volledig wegvalt. Maar ook de verhuur van de kantine en de velden die we helaas hebben moeten annuleren. Dit terwijl een groot deel van de kosten gewoon door zullen lopen. Derhalve zien we ons als bestuur genoodzaakt verstrekkende maatregelen te nemen om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Wij zullen uiteraard schakelen met diverse instanties die ons in deze tijd kunnen helpen zoals de KNVB, de gemeente Delft, de Belastingdienst en het UWV.

  In de tussentijd is het van groot belang dat we elkaar steunen, begrip tonen en bovenal de richtlijnen van het RIVM blijven volgen. Vitesse is van oudsher een warme club waarin men voor elkaar klaar staat! Schroom dan ook niet om aan de bel te trekken indien we namens Vitesse iets voor u kunnen betekenen.  

  Wij wensen u veel gezondheid toe.

   

  Bestuur C.S. Vitesse Delft

rfwbs-sliderfwbs-slide