• Afsluiting seizoen 2021 – 2022 Selectie

  Selectie Vitesse


  Na een leuk jaar en een mooie 3e plaats in de competitie sloot de selectie van Vitesse Delft het seizoen vorige week zaterdag af met een BBQ voor spelers, begeleiding en vaste supporters. De sfeervolle buitenbar was omgetoverd tot een hele gezellige BBQ-stek. De opkomst was prima en de sfeer zat er goed in. Het was uitstekend weer, al werd het gaandeweg de avond iets koeler. Spelers, die volgend jaar niet meer aan de selectie deelnemen werden bedankt door Pieter van Veen.

  Iedereen liet zich het eten en de drank goed smaken en kan terugkijken op een zeer geslaagde avond!

 • Afsluiting seizoen 2021 – 2022 Vitesse Delft 4

  Vitesse 4


  Ook het 4e team van Vitesse vierde hun feestje vorige week zaterdag. Er was een gedeelte van het terras geregeld en daar zorgden BBQ en muziek voor de rest. Overdag had het team zich al als een echte kampioen gedragen, want na een onderling toernooitje werd traditiegetrouw – zoals dat bij kampioenen van Vitesse hoort -  een duik in het water genomen.
  Tot laat was het erg gezellig en iedereen kan terugkijken op een geslaagde avond.

 • Afsluiting seizoen 2021 – 2022 Vitesse Delft 3

  Vitesse 3


  Het 3e team van Vitesse besloot de seizoensafsluiting niet op het eigen complex te houden. Daar was enkele weken geleden al een BBQ  gehouden, maar nu werd er door een select gezelschap gekozen voor een tripje naar Valencia. Ondanks, dat de voetbalcompetitie ook in Spanje al af is gelopen, werd het stadion van Valencia  bezocht. Bovendien werd er volop genoten van het strand, de Spaanse zon en de uitgaansgelegenheden in deze bruisende stad.

 • Afsluiting seizoen 2021 – 2022 Vitesse O-13 & O-15

  Vitesse O-13 & O-15


  Maar het waren op 18 juni niet alleen senioren, die het seizoen feestelijk afsloten. Op een ander deel van het terras genoten de selecties van O-13 en O-15 ook van een BBQ. Het was er erg gezellig en een deel van de begeleiding van O-13 moest zich in tweeën splitsen, omdat ze ook voor de BBQ in de buitenbar uitgenodigd waren. Maar er was nog meer begeleiding en ook de ouders zorgden voor een uitstekende sfeer. De spelers genoten zienderogen en zo zie je maar weer: wie de jeugd heeft, heeft ook hier de toekomst!

rfwbs-sliderfwbs-slide