• Afscheid (jeugd)trainers en stafleden

  Het einde van een voetbalseizoen, hoe raar die ook kan zijn, betekent ook altijd afscheid nemen van een aantal vertrouwde gezichten. Dat is bij Vitesse Delft niet anders.

  John Hage
  Na 3 seizoenen gaat onze hoofdtrainer ons verlaten. John heeft in het 1e seizoen laten zien, dat hij een team naar ongekende hoogte kan laten stijgen. In een mooi seizoen werd een succesvolle nacompetitie helaas net niet bekroond met promotie naar de 1e klasse. John Hage is 83 wedstrijden coach van Vitesse 1 geweest, wat in meer dan de helft van de wedstrijden een winst opleverde. Naast het feit, dat John een enthousiaste trainer is met kennis van zaken, was hij overal een graag gezien persoon. Hij maakte met iedereen een praatje en had voor iedereen tijd. Vitesse wenst John heel veel succes bij Den Hoorn!

  Yuri Maat
  Ook de fysiotherapeut van het 1e team gaat ons verlaten. Yuri is een echte Vitesse-man en kent veel mensen binnen de club. Hij is 4 seizoenen bij de selectie betrokken geweest. In deze tijd zorgde hij doordeweeks en op zaterdags niet alleen voor de spelers van het 1e team, maar ook het 2e team kon op hem rekenen. Bovendien was hij de vaste verzorger van het 16/23-team van de club. Vitesse zal Yuri in de verzorgingsruimte gaan missen, maar wij zijn er van overtuigd, dat hij nog regelmatig bij Vitesse langskomt.

  Carlos Pinas
  Na 2 seizoenen O-19 te hebben gecoacht, gaat Carlos Pinas Vitesse Delft ook verlaten. In 2 jaar tijd heeft hij voor een hoop enthousiasme in het hoogste jeugdteam van Vitesse gezorgd. Samen met Ed Vermeer, inmiddels een goede vriend, kwamen zij diverse obstakels tegen, maar deze werden telkens weer overwonnen. Helaas heeft corona ook hier roet in het eten gegooid, waardoor Carlos de competitie niet af kon maken. Hij kijkt wel met een goed gevoel terug op zijn periode bij de club en Vitesse wenst hem vel succes bij FC Oegstgeest, de club waar hij volgend seizoen aan de slag gaat.

  Martijn van Leeuwen
  Een zeer vertrouwd gezicht in de jeugd gaat ons ook verlaten. Martijn van Leeuwen is 10 jaar jeugdtrainer geweest en gaat nu aan de slag bij Die Haghe. Hij heeft vele spelers begeleid en beter gemaakt, altijd met dezelfde passie en beleving. Op de vraag welke ervaringen hij nooit zal vergeten, noemde hij o.a. de jeugdtoernooien in Losser en BelgiΓ«, alsmede de jeugdwedstrijden tegen ADO, Sparta, Feyenoord en in Arnhem, tegen het andere Vitesse. Wij wensen Martijn veel succes in Den Haag!

  Vitesse Delft bedankt John, Yuri, Carlos en Martijn voor hun enthousiasme en de tijd, die ze in onze mooie club hebben gestoken!

 • Afscheid (jeugd)trainers en stafleden Afscheid (jeugd)trainers en stafleden 1 Afscheid (jeugd)trainers en stafleden 2

rfwbs-sliderfwbs-slide