• Afscheid Hilda, Aad en Anton

  Afgelopen week speelde Vitesse O23 een oefenwedstrijd bij Schipluiden, De wedstrijd was, met het oog op het volgende seizoen, op de agenda gezet. Het was de laatste wedstrijd van de begeleiders Hilda van den Broek, Anton Coral en Aad de Boer. Zij hebben aangegeven, het de denkbeeldige stokje na een lange staat van dienst over te dragen.
   
  Hilda van den Broek heeft bijna 20 jaar voor de Beloften van Vitesse klaar gestaan. Zelfs toen er nog twee teams in de categorie 16-23 waren, zorgde zij, dat buiten het veld alles goed was geregeld. Hilda was niet weg te denken en heeft er heel wat doordeweekse avonden gezorgd, dat o.a. alles in de kleedkamers er goed uit zag.
  Hilda heeft besloten om de stoppen met de begeleiding, maar is volgend jaar nog wel regelmatig bij Vitesse te zien. Samen met Anton Coral behoort ze tot de kookploeg op donderdagavond en ook is ze – als toeschouwer – ook af en toe nog langs de lijn  aanwezig.
   
  Ook Aad de Boer heeft aangegeven te stoppen. Net als Hilda hoorde Aad ook jaren bij de begeleiding van het Beloftenteam. Vooral het laatste jaar heeft hij veel als assistent-scheidsrechter gefungeerd. Daarnaast zorgde hij er – samen met Hilda en Anton – voor, dat het de spelers aan niets ontbrak.
  Aad blijft actief voor Vitesse, want hij is al jarenlang een graag een enthousiast lid van de Klussenclub. Daarnaast zal ook Aad nog vaak langs de lijn staan, om naar het 1e of naar zijn zoon te kijken.
   
  Net als Hilda en Aad heeft ook Anton Coral aangegeven, om te stoppen met de begeleiding. Anton heeft zich ook lang met zorg ingezet voor de talenten van Vitesse. Er zijn in de afgelopen jaren veel spullen in zijn auto vervoerd tijdens een uitwedstrijd. Hij zorgde er daarna altijd voor, dat alles weer netjes bij de club terug kwam.
  Gelukkig voor Vitesse blijft ook Anton nog actief voor de club. Samen met Hilda vormt hij een kookploeg en - net als Aad – is hij ook zeer actief voor de Klussenclub
   
  Hilda, Aad en Anton werden voor de wedstrijd tegen Schipluiden bedankt voor hun jarenlange inzet en ontvangen uit handen van enkele spelers een mooie bos bloemen.

rfwbs-sliderfwbs-slide