• 90 jaar Vitesse Delft

  In 2023 wordt Vitesse Delft 90 jaar. Op 14 september bereiken wij deze mooie leeftijd. Dit gaat de club vieren met een aantal activiteiten.

  Voor de organisatie van deze mijlpaal is er door Pieter van Veen een jubileumcommissie samengesteld. Het zijn stuk voor stuk mensen, die hun sporen ruimschoots bij de club hebben verdiend en/of wekelijks bij de club te vinden zijn.
  De commissie bestaat naast Pieter uit Sandra Gronsveld, Frans Legerstee, Mary van der Kolk, Marc Friebel, Anita Bijker, Peter Bos, Dion de Lijser, Jaap Meijer en Harold Koster.
  Recent was de aftrap en is de commissie van start gegaan. Er zijn vele idee├źn, waarbij de rode draad is, dat ieder lid van Vitesse, spelend of niet spelend, natuurlijk bij de festiviteiten betrokken worden. Niet alleen aan de actieve jeugd en senioren wordt gedacht, maar ook de vrijwilligers en Vitessenaren uit het verleden worden uiteraard bij de feestelijkheden betrokken.
  De komende tijd wordt u op diverse manieren op de hoogte gehouden van de vorderingen van het jubileum, maar zet zaterdag 16 september alvast in uw agenda! Op die datum is er een feest en heffen wij het glas op onze verjaardag.

  Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar 90jaar@vitessedelft.nl

 • Jubileumberichten

  Lekkernijen te koop in de kantine
  De zelfgebakken lekkernijen zijn gemaakt door een vrijwilliger van onze mooie club. De volledige opbrengst is voor de jubileumcommissie, die druk bezig is met de feestelijke viering van ons 90-jarig bestaan in september 2023.
  Op de zaterdagen zijn deze lekkernijen te koop in de kantine. 

rfwbs-sliderfwbs-slide