• 90 jaar Vitesse Delft

  Wie jarig is, geeft een feestje! En dat doet Vitesse, want onze mooie club wordt op 14 september 90 jaar. Het gehele jaar staat in het teken van het bereiken van deze mooie mijlpaal.
  Speciaal voor de organisatie heeft Vitesse een jubileumcommissie in het leven geroepen. Deze commissie is druk bezig, om een mooi programma te verzorgen. Niet alleen op de dag zelf, maar ook op andere momenten!
   
  Hieronder is een overzicht van de belangrijke data. Noteer ze alvast, zodat je niets mist!
   
  Zaterdag 26 augustus
  De dag staat geheel in het teken van de jeugd. Van de allerjongsten t/m JO19, er wordt aan iedereen gedacht. Er staan allerlei activiteiten op het programma, die uiteraard nagenoeg allemaal in het teken van voetbal staan. Hierbij moet je denken aan o.a. een Soccerwall, een Soccer Arena met vier goals, een schotkrachtmeter en een Rebounder Spel. Het is een volledig dagprogramma.
   
  Vrijdag 1 september
  Op deze dag is er een golftoernooi Bij Midden-Delfland, met afsluitend een borrel en/of BBQ bij Vitesse Delft.
   
  Donderdag 14 september
  ‘s Avonds vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Omdat het dan ook onze verjaardag is, zal de ALV in een ander jasje gestoken worden, dan dat je gebruikelijk van ons gewend bent. Wij willen hier nog niet te veel over loslaten, maar koffie met gebak zal deze avond natuurlijk niet ontbreken.
   
  Zaterdag 16 september
  Dit is de dag, waar we onze verjaardag met de senioren en overige (oud)leden vieren. Er zijn tal van activiteiten:
  • Vanaf 15.00 uur is er een 7 tegen 7 toernooi, waarvoor je je zowel individueel als met een team kunt inschrijven. Voor dit leuke toernooi hoef je niet meer actief bij Vitesse te voetballen. Ook als je vroeger bij Vitesse tegen een bal hebt getrapt, ben je van harte welkom.
  • Om 16.00 uur begint een gezellige borrel voor (oud)leden. Het is een ideaal moment, om oude bekenden te zien en herinneringen van vroeger op te halen. Vitesse is niet voor niets een club “rijk aan traditie”.
  • Om de inwendige mens niet te vergeten, begint aan het einde van de middag bij de buitenbar een BBQ. Voor een kleine vergoeding is iedereen van harte welkom.
  • ’s Avonds is er een feest in onze gezellige kantine. Er wordt geproost op onze verjaardag. We verklappen nog niet te veel van de inhoud, maar de muziek zal voor een gezellige sfeer zorgen.
   
  Naast deze datum is de jubileumcommissie nog met een aantal zaken bezig. Zo zijn er regelmatig lekkernijen in de kantine te koop, waarbij de opbrengst volledig naar de festiviteiten van onze verjaardag gaan. Houd daarom deze pagina in de gaten, want deze wordt regelmatig geüpdatet en voorzien van aanvullende mededelingen.
   
  Om deel te nemen aan het voetbaltoernooi, de borrel voor (oud)leden en de BBQ dien je je op te geven. Dit kan via het volgende mailadres: 90jaar@vitessedelft.nl . Voor meer informatie kun je ook op dit adres terecht.

  Tot slot willen wij iedereen graag vragen, om in je omgeving zoveel mensen – die ooit bij Vitesse hebben gevoetbald – op te hoogte te brengen van de festiviteiten dit jaar.
 • Jubileumberichten

  Bestel het 90 jaar Vitesse Delft jubileum shirt
  In samenwerking met ROBEY Sportswear presenteert Vitesse Delft het jubileum shirt ter ere van het 90 jaar bestaan. Dit unieke retroshirt is te koop en voor iedere Vitessenaar en CSVD'er en is een echte musthave! Het shirt is verkrijgbaar voor 49,95 eu in lange- of korte mouw.

  Bestel het shirt via 90jaar@vitessedelft.nl en geef je naam, maat en voorkeur mouwen door. Liever shirt shirt willen passen? maak een afspraak via 0622455888 (ook bereikbaar via WhatsApp).

  Het vlaggenschip van Vitesse Delft zal volgend seizoen de thuiswedstrijden spelen in het jubileumshirt.

  Inschrijven 7 tegen 7 Toernooi
  Het 7 tegen 7 toernooi is voor alle (oud) leden en start om 15:00 uur. Zorg dat je een team op de been brengt met vrienden en/of teamgenoten met wie je toen of nu samen hebt gespeeld bij Vitesse Delft. Je kan je inschrijven via Dion de Lijser door een mail te sturen naar: diondelijser@hotmail.com of aan te melden via de WhatsApp: 06-48426405. Geef je team en de spelers zo snel mogelijk door met wie je van plan bent te komen en of je aanwezig zal zijn bij de BBQ en het jubileumfeest.

  Lekkernijen te koop in de kantine
  De zelfgebakken lekkernijen zijn gemaakt door een vrijwilliger van onze mooie club. De volledige opbrengst is voor de jubileumcommissie, die druk bezig is met de feestelijke viering van ons 90-jarig bestaan in september 2023.
  Op de zaterdagen zijn deze lekkernijen te koop in de kantine. 

rfwbs-sliderfwbs-slide